вторник, 6 октомври 2009 г.

НАУЧИХ






10 коментара:

  1. Jackie, не знам подробности, но има много хора,които те четат. Не пишеш за един човек. Не изчезвай пак задълго,моля те!

    ОтговорИзтриване
  2. Jackie, не знам за какво става въпрос, но това че не желаеш да общуваш с някого не те прави недостойна... ти си личност и сама избираш контактите си... Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  3. Крис, искрено ти благодаря за коментара!!! Нямах нужда, приятелю от библейски или човешки цитирани мисли. Имах нужда някой да ми каже - дали да пиша, дали съм достойна за това. Ако знаеш комко много ми помогна!!! Нямам думи, с които да го изразя!!!

    БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Изи, току що видях коментара ти. И на теб МНОГО благодаря!!! Със сълзи на очи. Ти си слънчице в тъжната ми вечер!!!

    ОтговорИзтриване
  5. И в крайна сметка - завръщаш се там, където те обичат, Раят е..дори една малка стаичка, но да се знае, че там някой има нужда от теб!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Хм, всичко ми изглежда много странно.. Джаки, като не харесваш някого, просто го "игнорираш" от живота си и толкоз, наистина не разбирам какво те мъчи :(..
    И на мен ми липсваше, усмихни се и се мяркай по-честичко. Прегръдки :)

    ОтговорИзтриване
  7. Джаки, толкова се радвам че имам пак възможноста да се докосна до теб !
    Имах проблеми с клипчето , спираше много често и не можах да проследя спокойно текста, но и това което прочетох е силно вълнуващо, както винаги когато ти пишеш Джаки !
    Жива и здрава , дано те срещаме по често тук !

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасно е както всичко създадено от теб.Много харесвам произведенията ти.Прегръдка.

    ОтговорИзтриване
  9. Винаги си била с мен приятелко! Има ги лошите моменти в земния живот, и тогава идвах при теб! И тогава намирах утеха при стиховете ти! За мене ти си моята фея, моето добро настроение, вярата! И ще те търся! Обичам те за винаги!

    ОтговорИзтриване